среда, 28. октобар 2015.

Beokon 2015 Konkurs za fotografe i akreditacije:

KONKURS ZA FOTOGRAFE:
Uslovi konkursa:
Na konkurs se mogu prijaviti profesionalni i amaterski fotografi.
Fotografi koji se prijavljuju moraju da poseduju svoju opremu za rad.
Tokom događaja fotografi su u obavezi da paze i čuvaju svoju opremu. Sami odgovaraju za nju.



Broj fotografa koji će biti primljen je ograničen.
Rok za prijavljivanje je 8.11.2015.

Obaveze fotografa:
Fotograf mora da isprati makar 3 programa u toku dana
Fotograf ima pravo da fotografije nastale na našem događaju koristi u cilju lične promocije dokle god se navodi informacija o tome na kom su događaju nastale
Fotograf je dužan da udruženju Sakurabana preda 5 forografija pod danu programa (po našem izboru) u visokoj rezoluciji, bez novčane ili druge nadoknade, koje treba da budu potpisane žigom koji neće zauzimati više od 10% fotografije
- žig može predstavljati vaš potpis, logo, ili link ka portfoliju
- postavljanjem ovog žiga osiguravate da ćete biti prepoznati ukoliko neku od tih fotografija udruženje Sakurabana bude koristilo u promotivne svrhe u budućnosti

Rok za dostavu fotografija koje budemo izabrali je 2 dana po završetku događaja.
Fotografije koje budete dostavljali treba da budu u elektronskoj formi.

Udruženje Sakurabana zadržava pravo da fotografije kači na svoje sajtove, stranice itd.

Primljeni fotografi će dobiti odgovarajuće propusnice i biće im obezbeđen besplatan ulaz na događaj.
Ukoliko bude posebno organizovanih fotografisanja svi fotografi će biti obavešteni o tome.
Svi koji budu prošli konkurs biće obavešteni najkasnije do 11.11.2015.

FORMULAR ZA PRIJAVU
Popunjavanjem formulara prihvatate gore navedene uslove.


AKREDITACIJE ZA NOVINARE:

Pravo na akreditaciju imaju zvanični novinari i izveštači domaćih i stranih medijskih kuća.
Rok za prijave za akreditacije je 8.11.2015.
Akreditovani novinari su u obavezi da udruženje Sakurabana izveste o objavljenim novostima na email (sakurabanabeograd@gmail.com)

FORMULAR ZA PRIJAVU ZA AKREDITACIJU


Нема коментара:

Постави коментар