ČLANSTVO

Osnovna čalanarina: 400 din. mesečno, ili 4000 din. na godišnjem nivou. Ukoliko više članova porodice želi da se učlani, dobija se popust na godišnjem nivou, gde je cena godišnje članarine 3600 din. po osobi.

Manga biblioteka: Svi regularni članovi društva Sakurabana imaju mogućnost da iznajmljuju manga naslove iz naše biblioteke, koja trenutno ima preko 350 naslova. Više informacija o biblioteci možete videti ovde: Manga biblioteka.

Manga škola: 3000 din. mesečno, ili 24000 din. na godišnjem nivou. U slučaju da više članova jednog domaćinstva želi da pohađa manga školu, ostvaruje se popust i cena mesečne članarine je 2700 din., a godišnja članarina 22000 din. po osobi.

Video igre (Gaming@Sakurabana): Kao sastavni deo japanske pop kulture, logično je da postoji deo za ljubitelje video igara.

SoA žurke: Jedan od jako interesantnih askpekata pop kulture koji vole naši članovi jeste muzika. Stoga se trudimo da relativno redovno organizujemo žurke.

Neke od pogodnosti članstva:

Mogućnost korišćenja Manga biblioteke
Popusti na kupovinu anime i game figurica, konzola i dr. u prodavnicama kompanije Computerland u njihovim prodavnicama.
Popusti za kupovinu knjiga izdavača Kokoro
Popust 10% na sve polaznike kurseva japanskog jezika u školi Opstanak
Popusti u klubu Bujin  (50%):
1. Kurs samoodbrane za žene
2. Kurs preživljavanja u prirodi
3. Osnovni kurs telohraniteljskih tehnika
4. Osnovni kurs samoodbrane
5. Prva 3 meseca redovnih treninga za odrasle
6. Prva 2 meseca redovnih treninga za decu


Članstvom u društvu Sakurabana podržavate rad društva, a samim tim i popularizaciju japanske popularne kulture u Srbiji.

Нема коментара:

Постави коментар