недеља, 1. новембар 2015.

Kratak izveštaj: Kosplej (sajam knjiga) i Halloween žurka


DSC 6588 Kosplej na Beogradskom sajmnu knjiga 2015 Fotografije: Bojan Vasiljević

Petak je definitivno bio paklen, kako za nas tako i za vas. Trebalo je organizvoati kosplej na sajmu, a potom spremiti i sa žurkom početi u Groznoj deci, a usput pregovarati sa saradnicima oko predstojećeg Beokona. Dakle, zabavi nema kraja. Red je da prenesemo informacije o tome kako smo prošli na sajmu, ko su pobednici i naravno da podelimo fotografije od celog dana.


Trudimo se da održimo kosplej na Beogradskom sajmu knjiga kao tradiciju koja će trajati i gde će se ljudi okupljati i zabavljati u kostimima uz knjige i stripove. I ove godine je broj učesnika bio na zavidnom nivou, a od svih kostima smo morali da odaberemo tri najbolja.
Na organizaciji događaja smo sarađivali sa ambasadom Japana u Beogradu, a za nagrade koje smo dali pobednicima su se pobrinuli Darkwood, Urban Reads i SakuraShop, kojima se i ovom prilikom zahvaljujemo.

Evo i ovogodišnjih pobednika:

1. Mesto: Ljubica Dolašević (Mirka Fortuna Trinity blood)





2. Mesto: Vladimir Veskov( Batman, Batman: Arkham Orignis)



3. Mesto: David Landup (Kenshin Himura, Rurouni Kenshin)



Čestitamo svim pobednicima, a nadamo se da su se i ostali takmičari lepo proveli i zabavili.

Video:




Maltene odmah po završetku kospleja na Sajmu knjiga, morali smo da se prebacujemo na lokaciju kod Vukovog spomenika, gde se u klubu Užasna deca, (bivši Underworld) održavala Halloween žurka za sve one koji nisu želeli da se takiče na sajmu, ali im je nedostajala zabava uz zvuke azijskih pop i rok bendova. Nakon kašnjenja zbog manjih tehničkih problema, počela je i žurka u renoviranom prostoru kome je vraćen stari sjaj (ili bolje reći tama?), gde su vas dočekali naši hostovi i mejdice sa slatkišima.



SLIKE SA ŽURKE
Photos by: Pixie


Video:

Нема коментара:

Постави коментар