уторак, 20. октобар 2015.

Sakurabana na Beogradskom sajmu knjiga sa ambasadom Japana


Kao što je već običaj, na Beogradskom sajmu knjiga se trudimo da organizujemo neke interesantne sadržaje u saradnji sa ambasadom Japana u Srbiji.
Tokom sajma ćete imati priliku da se u tri navrata družite sa nama ove godine, a od toga će biti dve radionice i kosplej takmičenje.

28. oktobar - sreda
16:00h Manga radionica
Već tradicionalno predstavljanje manga radionica na sajmu knjiga će voditi Sakurabanin instruktor Mina Petrović. Ovom prilikom ćete moći da čujete nešto o osnovama manga stila, ali možda i da otkrijete neke male tajne velikih majstora.

18:00h Origami radionica (Udruženje „Sakurabana“)
Ukoliko vas interesuje tradicionalna japanska umetnost pravljenja figura savijanjem papira, onda ćete moći da uživate u radionici koju će voditi Danijela Grujić sa svojim kolegama. Papir će vas čekati na sajmu, na vama je samo da ponesete dobru volju.

30. oktobar - petak
19:00h Kosplej takmičenje
Potrudili smo se da ovo postane tradiiconalno takmičenja gde ćete imati priliku da pokažete svoje kostime, a da pride ne budete ni na koji način ograničeni pravilima ili nekim drugim limitacijama.

Detalji oko kospleja:
Kako biste obezbedili besplatan ulaz na sajam knjiga, neophodno je da do 27.10. popunite ovu prijavu:LINK ZA PRIJAVU
(Ukoliko ne stignete da se prijavite na vreme, nećemo moći da vam obezbedimo besplatan ulaz, ali možete da se prijavite za takmičenje i učestvujete u njemu)
Satnica:
17:15h - 18:30h Dolazak takmičara
18:30h - Okupljanje kod štanda ambasade Japana
19:00h - Početak takmičenja
19:30h - Objavljivanje pobednika i dodela nagrada
19:45h - Obilazak sale 

2 коментара:

  1. da li svaki takmicar za kosplej treba da ima poseban nastup ili ce biti nesto slicno kao catwalk na salonu stripa?

    ОдговориИзбриши