субота, 24. октобар 2015.

SoA Halloween Party 2015


Kao što tradicija nalaže skupljamo se u petak pred Noć veštica, oblačimo svoje voljene kostime, zabavljamo se i skačemo uz dobru muziku na starom dobrom mestu. Ni ove godine ne odstupamo od ovoga i spremamo dosta zabave za sve posetioce.
Za početak, da, kosplej na sajmu knjiga se delom poklapa sa početkom žurke, ali imaćete vremena da stignete i na žurku. Takođe, svi oni koji se prijave za takmičenje na kosplej takmičenju na sajmu, dobiće i popust na ulaznice za žurku.

Ovog petka imamo poseban razlog za veselje, a to je pobeda naše takmičarke za najbolji kostim, Andree D. Milanović, na međunarodnom Cosplay World Masters takmičenju u Portugalu. Dođite da zajedno proslavimo ovu pobedu!
Na ulazu će vas na žurkama čekati naši hostovi i mejdice sa slatkim iznenađenjima. Naravno, tu će biti i naš fotograf koji će se pobrinuti da zabeleži sve maske koje budete spremili.
Naravno, tri najinteresantnije maske će dobiti simbolične nagrade.

Za muziku će, kao i uvek, biti zadužen DJ Haseo, a muzičke želje možete da postavite na događaju na facebook-u. I dalje važi staro pravilo, jedna osoba može da postavi najviše pet želja.

Žurka će se održati u petak 30.oktobra sa početkom od 19;30h i zabavljamo se do 23:30h, nažalost nakon nas nema dalje žurke. Žurka se održava u klubu Les Enfants Terribles - Grozna Deca (ex Vukova Akademija AKA ex Underworld) na poznatoj adresi: Ruzveltova 1, TC Metro.

Cena karte je 200 din i deo novca odlazi u fond za #CCSakurabana.

ŠTA: SoA Halloween Party 2015
KADA: petak 30.10.2015.
VREME: 19:30h
GDE: Les Enfants Terribles - Grozna Deca (ex Vukova Akademija AKA ex Underworld) Ruzveltova 1, TC Metro
KOLIKO: 200din.

P.S.
Da se podsetimo kako smo se proveli prošle godine:


Нема коментара:

Постави коментар