субота, 9. август 2014.

Projekcija: REC




Pošto po broju ljudi u klubu možemo zaključiti da vam komedije i te kako prijaju ovog kišnog leta, nastavljamo u istom maniru. Ovog utorka, pred vama je TV serija "REC".

"REC" uspešno kombinuje kliše rom-com priču s uvidom u funkcionisanje anime industrije. Serija, naime, počinje tako što ocvalom salarimanu Fumihiku, koji jedva sastavlja kraj s krajem od dosade i jednoličnosti života, iznenada jednoga dana u život uleti devojka po imenu Aka, koja živi u komšiluku. Sticajem okolnosti - njen stan je izgoreo u požaru, a mladoj dami je bio potreban krov nad glavom - komšinica će se doseliti glavnom junaku na gajbu, i u njegov sumorni salarimanski život uneti preko potrebno šarenilo. Stvar je u tome što je Aka po profesiji glasovna glumica, rešena da napravi zavidnu karijeru i ostavi svoj pečat u svetu animea.

Snimljena 2006. godine, "REC" ima samo 9 epizoda, a kuriozitet je da se svaka zove po jednom poznatom filmu Odri Hepbern - od "Praznika u Rimu", do "Dorička kod Tifanija".

Projekcija počinje u 19 časova, pola sata ranije u odnosu na uobičajeni termin, kao i uvek kada puštamo serije. Jedna konzumacija se računa kao ulaz.

ŠTA: Projekcija REC
KAD: Utorak (12.08.2014.) od 19h
GDE: Klub Sakurabana, Terazije 12
KOLIKO: jedna konzumacija (piće, čips, kokice,...)

Нема коментара:

Постави коментар