среда, 13. август 2014.

Projekcija: Kill la Kill (epizode 1-8)



Sakurabanino leto sa komedijama se nastavlja i ovaj put smo za vas pripremili pravu poslasticu - projekciju nove i ultrapopularne serije "Kill la Kill".
Ova serija je bila verovatno jedan od najiščekivanijih prošlogodišnjih anime projekata. Naime scenarista i režiser naširoko omiljenog "Tengen Toppa Gurren Lagann"-a su napustili Gainax, osnovali svoj sopstevni animacijski studio pod imenom "Trigger" i upravo "Kill la Kill" najavili kao svoju prvu produkciju. S obzirom na renome autora, ni ne čudi što se već unapred pričalo o potencijalnoj revoluciji i dašku svežeg vazduha u već učmaloj industriji.
Ali mi ćemo ostaviti vama da procenite da li je "Trigger" stvarno ovom serijom "spasao anime". Ono što vam možemo garantovati jeste dobra zabava, cracky humor (uz dedine neizbežne prevodilačke vratolomije), dovoljno fan service-a za oba pola, likove za koje ćete se vezati, kao i zapravo dobar zaplet (koliko god suludo izgledao na papiru).
KlK nam donosi priču o Rjuko Matoi koja dolazi u prestižnu Honođi akademiju kako bi našla ubicu svog oca i veruje da je krivca našla u predsednici školskog saveta, ledenoj i autoritativnoj Sacuki Kirjuin. Međutim, da bi stigla do Sacuki treba da pregazi preko predsednika svih školskih klubova, što i nije tako jednostavno, naročito ako znamo da svi oni nose uniforme koje im daju posebne moći. Ali i Rjuko će naći svoju uniformu (koja je uz to i razumni oblik života - ne pitajte, upozorili smo vam da zvuči suludo na papiru) i kreće u boj. Naravno, to je samo početak priče koja će otići u krajnje neverovatnom pravcu (verujte nam na reč - NEVEROVATNOM).
U svakom slučaju, dođite da ovog utorka odgledamo prvih 8 epizoda, sledeće nedelje puštamo još 8, a treće nedelje poslednjih 8 epizoda. Imajte u vidu da zbog trajanja projekcije počinjemo nešto ranije.

ŠTA: Projekcija Kill la Kill (epizode 1-8)
KAD: Utorak (19.08.2014.) od 18:30h
GDE: Klub Sakurabana, Terazije 12
KOLIKO: jedna konzumacija (piće, čips, kokice,...)

Нема коментара:

Постави коментар