субота, 6. јун 2015.

Sakurabana vas vodi u Portugal na Cosplay World Masters


Dragi prijatelji,

Kao što znate, naš dosadašnji partner u okviru kosplej takmičenja na Japanizmu bio je EuroCosplay iz Londona. Međutim, državljanima Srbije je za ulazak u Veliku Britaniju potrebna viza, a vađenje vize predstavlja jedan mukotrpan, ponižavajuć i neizvestan proces. Situacija je postala utoliko neugodnija otkako su britanske vlasti najavile dodatna pooštravanja imigracione politike i viznog režima.

Nakon nemilog razvoja događaja s našom prošlogodišnjom pobednicom, obećali smo da ćemo učiniti sve što je u našoj moći da nijedan kosplejer iz Srbije više ne prođe kroz takve muke, i da ćemo pronaći novog, pouzdanog kosplej partnera koji se nalazi u zemlji u kojoj su državljani Srbije dobrodošli, i koji će našim takmičarima moći da ponudi priznanje koje zaslužuju,

To obećanje smo i ispunili.



Veliko nam je zadovoljtsvo i čast da objavimo da smo sklopili novo partnerstvo, i da će ovogodišnji pobednik kospleja na Japanizmu braniti boje Srbije na Cosplay World Masters takmičenju u Portu, Portugal, 24. i 25. oktobra ove godine.

Cosplay World Masters je takmičenje na nivou svetskog prvenstva, a Porto, drugi po veličini grad u Portugalu, predstavlja jedan od bisera Južne Evrope, poznat po jedinstvenoj arhitekturi, slatkim vinima, kreativnom noćnom životu i najlepšim zalascima sunca na Starom Kontinentu.

Cosplay World Masters donosi i nova pravila za kosplej na Japanizmu, s obzirom da dopušta i mlađima da se bore za pobedu (senior se postaje već sa 16 godina), i ne favorizuje isključivo zanatsku stranu izrade kostima, već akcenat stavlja na nastup, uverljivost lika, i vašu ličnu harizmu kao kosplejera. Verujemo da ovakav pristup mnogo više leži kosplejerima iz Srbije.

Detaljna pravila možete videti u okviru prijave za kosplej na Japanizmu 2015.
Prijave: http://www.japanizam.info/2015/06/prijave-za-kosplej-takmicenje-japanizam.html

Učesnicima želimo svu sreću na ovogodišnjem takmičenju, publici nezaboravan šou koji će joj naši kosplejeri prirediti, a pobedniku uspeh na Cosplay World Masters prvenstvu, i fantastičan provod u Portugalu!

Živeli!
http://cosplayworldmasters.com/

Нема коментара:

Постави коментар