четвртак, 18. јун 2015.

Parada smrti - projekcije (23. i 30. jun. 2015)




Dok se spremamo za Japanizam red je da pogledamo nešto malo novijeg datuma. U naredna dva termina (23. i 30 juna) imaćete priliku da pogledate seriju Parada Smrti (Death Parade).



Za izradu ovog anime je bio zadužen studio Madhouse, a serija je nastala nakon što se publici dopao kratki film Bilijar smrti koji je bio prikazan na japanskoj televiziji u okviru projekta predstavljanja mladih animatora Anime Mirai 2013.
O filmu:
Radnja serije se odvija u čudnom baru zvanom Kvin Dekim u kome radi misteriozni belokosi Dekim. Naime, nakon smrti svake osobe sledi vaganje da li je ona za raj ili pakao. Kod nekih ljudi je taj put jasno uklesan, međutim kod nekih je ta staza maglovita i treba razaznati kuda će vas put odvesti.Tamo gde je put nejasan pre konačnog odredišta svraća se u Kvin Dekim gde će morati da se odigra neka od igara, kao što je npr. bilijar i nakon što prođu kroz različite izazove saznaju gde će završiti.
Serija ima 12 epizode, prve nedelje puštamo prvih šest, a kao poseban dodatak imaćete priliku i da vidite Bilijar Smrti po kom je nastala serija, a sledeće nedelje sledi i ostatak.

23. i 30.06.2015. - „Parada smrti"
ŠTA: Projekcija: Parada smrti
GDE: Dom omladine Beograda, Makedonska 22/IV, Tribinska sala
KAD: 19:00h (23. i 30.06.2015.)
KOLIKO: Besplatno za članove sa plaćenom članarinom (ili dnevna članarina 100din.)
Prevod serije: Yuspawn
Obrada: Vladislava Vitić_Hacumomo

Нема коментара:

Постави коментар