четвртак, 28. мај 2015.

"Kruna Greha" (Guilty Crown) Serbian Fandub (02. i 09.06. 2015)



Napokon, po prvi put kod nas, imate priliku, zahvaljujući Sakurabani, da na velikom ekranu pogledate jednu od najuspešnijih srpskih anime fansinhronizacija koju vam je obezbedila grupa Rapid Dub! Emitovaće se prvih 12 epizoda u dva različita termina.
Guilty Crown ili "Kruna Greha" po slobodnom prevodu našeg fandub studia je trenutno glavni projekat kojim se bavi. Rad na sinhronizaciji je počeo na leto 2014. godine i do sada je odrađeno prvih 12 epizoda. Za to vreme je odrađen i veliki broj inserata i cover-a drugih naslova. Završetak čitavog projekta (22 epizode) se prognozira za septembar/oktobar 2015. godine.

Sinopsis:
24. decembra, 2029. godine, dogodio se „Izgubljeni Božić“. Epidemija “Apokalipsa” virusa opustošuje Japan i pravi nerede. Japan je, u nemogućnosti da obuzda situaciju, pozvao u pomoć mnoge druge zemlje, uključujući i Ujedinjene Nacije, koji su poslali organizaciju poznatiju kao GHQ da vrati stvari pod kontrolu. Međutim, to je Japana koštalo nezavisnosti i od tada je na milosti i nemilosti svojih okupatora.
Deset godina kasnije, opoziciona organizacija po imenu “Pogrebnici” čini korake kako bi ponovo oslobodila Japan.
Priča prati mladog srednjoškolca, Šu Omu, koji nekim pukim slučajem završava u epicentru sukoba između ove dve organizacije, i tada bitka počinje.

Prvih 6 epizoda biće puštano 2.6.2015., u 19 časova u prostorima Doma Omladine, a drugih 6 već iduće nedelje u isto vreme.
Savetuje se da ne prisustvuju mlađi od 16 godina zbog verbalnog sadržaja materijala (u pitanju su nasilje, oružje, i blaže psovke)
Ulaznica je besplatna članove Sakurabane, a 100 dinara za ostale posetioce.

"Kruna Greha" (Guilty Crown) Serbian Fandub (02. i 09.06. 2015)
ŠTA: "Kruna Greha" (Guilty Crown) Serbian Fandub
GDE: Dom omladine Beograda, Makedonska 22/IV, Tribinska sala
KAD: 19:00h (02.06. i 09.06.2015.)
KOLIKO: Besplatno za članove sa plaćenom članarinom (ili dnevna članarina 100din.)
Obrada serije: RapidDub.

Нема коментара:

Постави коментар