четвртак, 14. мај 2015.

Projekcije „Rage of Bahamut: Genesis “ (19.05. i 26.05.2015.)



Sakurabanine projekcije se opet okreću starim, dobro poznatim temama epske fantastike.
U sledeća dva termina (19 i. i 26.05.2015.) ćete imati priliku da odgledate seriju novije produkcije “Rage of Bahamut: Genesis”
Reč je o ostvarenju koje je puštano u drugoj polovini 2014 i koje je prošlo dosta dobro kod publike, što se odrazilo i u činjenici da je naručena i druga sezona.
Serija je smeštena u fantastični svet po kom se šetaju anđeli, demoni i raznorazni bogovi, a prati lovca na ucene Favaroa koji je prisiljen da pomogne misterioznoj devojci u njenoj potrazi za svojom majkom. Naravno, cela priča će se uskoro iskomplikovati jer će naš lažljivi i prevrtljivi anti-junak morati da se suoči sa vojskama neba i pakla, pseudo-Jovankom Orleankom, pa i svojim zakletim neprijatelljem/povremenim prijateljem Kajzerom koji ga krivi za propast svoje porodice i porodične časti. Iako je predložak za ovaj anime bila kartična igra (što obično podrazumeva  nedostatak bilo kakvog koherentnog zapleta i gomilu neubedljivih i bespotrebnih likova), “Rage of Bahamut” je izuzetno zabavna  i živopisna duhovita avantura.
Tako da pozivamo sve ljubitelje lake i lepršave (i dobro animirane) fantastike da nam se pridruže sledeće dve nedelje i spreme se za drugu sezonu. Što bi rekli u samoj seriji: Bahamut to the max!

19.05.2015. - „Rage of Bahamut: Genesis “ 1-6
ŠTA: Projekcija: Rage of Bahamut: Genesis
GDE: Dom omladine Beograda, Makedonska 22/IV, Tribinska sala
KAD: 19:00h (19.05. i 26.05.2015.)
KOLIKO: Besplatno za članove sa plaćenom članarinom (ili dnevna članarina 100din.)
Prevod serije: Yuspawn
Obrada: Happy

Obavezno pogledajte i najnoviju epizodu serije koju radimo za vas:
Lady Anime Reviews: Rage of Bahamut


Нема коментара:

Постави коментар