среда, 27. фебруар 2013.

Prezentacija: Magic the Gathering

mtg

 
ŠTA: Prezentacija igre Magic the Gathering
KADA: 4.mart. 2013. 18h
GDE: Klub Sakurabana, Pop Lukina 6

Sigurno ste negde čuli za igru Magic the Gathering, ali Vam nije sasvim jasno kako se igra. Mozda ste na nekim od naših događaja videli i uvek vam je delovala interesantno. E pa sad imate priliku da naučite i zavolite je.

MtG je prva kartička igra nastala 1993. godine i igra je više od 12 miliona ljudi u svetu. Razvija koncetraciju i tera te na strateško razmišljanje. Svaka karta je unikatna, crteze rade umetnici poznati u celom svetu. Igra je godinama prerasla u fenomen koje igrače okuplja na egzoticne lokacije gde najbolji imaju priliku da pretstavljaju svoju zemlju na takmicenjima i da osvoje vredne novčane nagrade.

Da li Vam se čini zanimljivo? Želite li da naučite da je igrate i možda jednog dana predstavite našu zemlju u najboljem svetlu?

Dodji te 4. marta 2013. godine u klub Sakurabana, ul. Pop Lukina 6 sa početnom u 18h.

Biće vam pretstavljena osnovna pravila i mehanike igre, upoznavanje sa kartama, nakon čega će te imati priliku da se isprobate u ovoj interaktivnoj igri.

Potrebno je da dođete na vreme, bez prethodnog potvrđivanja. Obezbeđujemo Vam sve sto je potrebno, a na Vama je da dođete raspolozeni i da se super zabavimo.

Vidimo se!

 

FB Event: https://www.facebook.com/events/382875091811341/

 

Нема коментара:

Постави коментар