уторак, 1. март 2016.

Konkurs za Dijagon-aleja na događaju Potter Mania 2016


Pozivamo vas da se prijavite za Dijagon-aleja na ovogodišnjoj Poter Maniji, koja će biti održana 2. aprila u Domu omladine Beograda.

Pravila za prijavljivanje radova:
Poželjno je, ali nije obavezno da radovi budu tematski vezani za Harry Potter serijal, a po obliku mogu biti: posteri, slike, skice, figure, rukotvorine, odevni predmeti, modni detalji, dizajnirani ukrasi, knjige, stripovi...

Timovi/radionice/grupe učesnika koje se prijavljuju za jedno izlagačko mesto se moraju prijaviti kao tim/radionica/grupa i ne mogu izlagati pod imenom jednog od članova, niti slike radova samo jednog člana mogu biti reprezentativne za celu grupu. Po završetku konkursa neće biti moguće dodavati učesnike na već dodeljene štandove.
Ručni radovi, slike, crteži i posteri moraju biti originalno delo izlagača i ne smeju kršiti tuđa autorska prava.
Svaki umetnik/tim koji želi da konkuriše za prodajno mesto treba da popuni prijavu (http://goo.gl/forms/2KWA6e5H0D) i pošalje nekoliko fotografija svojih radova (ili skenirani prikaz ukoliko izlaže crteže) na sledeću mejl adresu: Japanizam-ArtistAlley@hotmail.com

Cene iznajmljivanja štandova su:
- štand površine 56 x 95 cm - 1500 RSD,
- štender za izlaganje odeće - 1500 RSD.
Konkurs traje do 20. marta 2016. godine. O rezultatima konkursa ćete biti obavešteni do 27. marta.
Nadamo se da ćemo i ovom prilikom lepo i uspešno sarađivati.
Srdačan pozdrav,
Artist Alley tim

2 коментара:

  1. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, Potter mania će ove godine biti održana 2 aprila, a uskoro će biti objavljeno više informacija o samom događaju, kao i prijavljivanju za sortiranje i takmičenje.

      Избриши