недеља, 27. јул 2014.

Projekcija Detroit Metal City



Pošto smo ovo leto veselo započeli u duhu dobrog humora sa Scarfingerovim AMV8 projektom, rešili smo da tako i nastavimo. Ostatak jula, avgust i nešto malo septembra će tako biti posvećeni ciklusu komedija u klubu Sakurabana. Za početak, pustićemo vam naslov koji je istovremeno i ozloglašen i obožavan - nadaleko čuveni "Detroit Metal City".

„Detroit Metal City“ prati sudbinu izvesnog Soićija, pitomog i dobrog deteta sa sela koje je došlo u Tokio u nadi da će ostvariti muzičku karijeru kao pevač sladunjavih pop-hitova. Njegovi snovi baš i ne idu po planu, jer je jedini angažman do koga uspeva da dođe uloga frontmena ozloglašenog benda Detroit Metal City – ultramračne grupe koja veliča nasilje, zverstvo i obožavanje nečastivih sila. Sledi crnohumorna komedija o tome kako mučeni Soići pokušava da pronađe ravnotežu između svoje prave ličnosti – tunjavog dobrice koji ni mrava ne bi zgazio, i persone koju glumi na pozornici – našminkanog čudovišta poznatog kao Johanes Krauzer Drugi, a sve uz fenomenalnu muziku koja će oduševiti ljubitelje tvrđeg zvuka.


Da odmah lupimo disklejmer: "DMC" nikako - n i k a k o - nije za sitnu đecu, konzervativne mame i tate, idealiste, optimiste, borce za društvenu pravdu i političku korektnost, i sve one koji veruju u dobrotu ljudske duše i bolju budućnost čovečanstva. Svi ostali su i više nego dobrodošli.



ŠTA: Detroit Metal City, 12 epizoda od po 15 minuta
GDE: Klub Sakurabana, Terazije 12
KAD: Utorak 26. jul u 19 časova
KOLIKO: Jedna konzumacija

Нема коментара:

Постави коментар