субота, 21. април 2012.

Konkurs za učešće na Cosplay-u na festivalu Japanizam 2012



 

Ovom prilikom Vas obaveštavamo da se otvara konkurs za Cosplay (maskenbal) koji će se održati poslednjeg dana festivala Japanizam (08.07.2012.). Ukoliko želite samo da dođete u kostimu, i uživate u zabavi, nije potrebno nikakvo prijavljivanje. Imajte na umu da se glavne nagrade dodeljuju samo za takmičarski deo. Molili bismo sve koji bi želeli da se prijave za takmičenje da pročitaju pravila u nastavku teksta.

Pravila za prijavljivanje za takmičenje:
1. Možete se prijaviti za grupno ili pojedinačno takmičenje
2. Da bi ste se prijavili za grupno takmičenje potrebno je da imate dve ili više osoba u kostimima iz iste serije
3. Jedna osoba može da se prijavi za grupno i pojedinačno takmičenje, ali sa dva različita kostima.
4. Kostimi prijavljeni za grupno takmičenje ne mogu se prijaviti i za pojedinačno i obratno. (Osoba se može prijaviti sa jednom maskom za grupno, a drugom za pojedinačno takmičenje)
5. Prilikom prijavljivanja potrebno je priložiti sliku ( ako želite i snimak) lika u koga se maskirate zarad organizacije (snimak ne treba da bude veći od 20 mb i može biti u bilo kom formatu, dok slike treba da budu rezolucije makar 1024x768px).
6. S obzirom na to da se takmičarski deo odvija na kompletno opremljenoj pozornici sa profesionalnim osvetljenjem i ozvučenjem možete priložiti i muziku koju želite da puštate uz svoj nastup i osmisliti isti kako god želite (imajte na umu da ćete imati na raspolaganju 3 minuta da na što efektniji način predstavite svoju masku i lik).
7. Prijavljivanje se može obaviti preko interneta slanjem popunjenog formulara za prijavu na adresu: japanizamcosplay@gmail.com (prijava se može skinuti sa ovih linkova: Pojedinačna prijava, Grupna prijava ) ili možete lično doći i popuniti prijavu u klubu C22 na Novom Beogradu.
8. Prijavljivanje traje do 30.06.2012. (prijave koje stignu kasnije se neće uzimati u obzir)
9. Na sam dan Cosplay-a ne prihvataju se nikakve izmene maski ili grupa
10. Da bi ste učestvovali u zvaničnom takmičarskom delu, morate popuniti prijavu u roku predviđenom za to, a na dan cosplay-a morate doći najkasnije tri (3) sata pred početak da biste se prijavili i preuzeli Vaš broj. Ko ne stigne na vreme može i dalje učestvovati na zabavi posle takmičarskog dela.

Srećno svima!

Нема коментара:

Постави коментар