недеља, 6. јун 2010.

Manga Škola Mugen





Svake subote u prostorijama kluba C-22 u ulici Narodnih heroja 7 od 10:00-13:00 časova održava se radionica "Manga škola Mugen". Predavači su Vladimir Prodanović (grafički dizajner) i Mina Petrović (diplomirani modni dizajner).



Svakom polazniku su obezbeđeni umetnički pribor i edukativni material koji sadrži mange, knjige iz serije "How to draw manga". Svaki polaznik ima ekskluzivno pravo da se takmiči u crtanju sa drugim polaznicima, dok će se nekoliko puta godišnje održavati izložba takmičarskih radova.



Učesnici u radionici su obavezni da plate članarinu u vrednosti od 1200. din na mesečnom nivou. Polaznici manga škole ovim putem dobijaju povlastice poput učestvovanja na pripremama za takmičrnja u video igrama, korišćenje mangi iz biblioteke društva, popuste na dešavanja društva i besplatne projekcije namenjene članovima društva.

Manga škola je počela sa radom 5. Septembra 2009. godine i od tada se broj polaznika povećava svake Subote. Predavači se trude da što kreativnije prenesu znanje o tehnikama crtanja manga stila, koristeći vizuelna sredstva i načine prezentovanja raznih pravila crtanja ovog stila. Kroz maštovit projekat pod imenom "Mugen" polaznici će sarađivati u građenju imaginarnog sveta,koji će konstantno dograđivati i obogaćivati svojim crtežima i idejama.

Mapa:

Нема коментара:

Постави коментар