понедељак, 21. септембар 2015.

Gaming Night! + Naruto Ultimate Ninja Storm Revolution Turnir 25.09.2015.


Nedavno je bila žurka na starom dobrom mestu, a sada je red da se okupimo i igramo uz Dance Dance Revolution i druge aparate sa video igrama. Odlučili smo da se na večerima koje organizujemo u Ultra centru Galaktika fokusiramo na ono glavno, a to su video igre. Dakle, ideja je da dođete, družite se i maksimalno zabavite i isprobate što više igara i, naravno, da se iskačete na DDR mašinama, a kako bismo to  realizovali odlučili smo da vam za kartu od 250 din. obezbedimo neograničen broj žetona tokom našeg događaja.
Lokacija je već dobro poznata, Delta City, Ultra Centar Galaktika. Sa igranjem počinjemo od 19h i zabavljamo se do 22:30h. Žetone ćete dobijati u turama po 10 i po završetku večeri vraćate preostale žetone.



Kao poseban dodatak događaju očekuje vas i opušteni turnir u Naruto Ultimate Ninja Storm Revolution. Ufur za turnir je 150 din., biće obezbeđene robne nagrade iz Sakura Shop-a sa temom
Naruta.
Pravila za turnir:
Od prijavljenih se traži da tokom turnira ne odlutaju negde da ne bi došlo do nepotrebnih diskvalifikacija.
Pravila za turnir će biti najavljena pre početka turnira
Dozvoljeno je donositi sopstvene gamepadove ili arcade stickove koji su kompatibilni sa PS3 konzolom.
Dozvoljeno je menjati kontrole pre meča. Kada su oba igrača zadovoljna kontrolama i uvereni da je sve u najboljem redu, tek onda će meč zvanično krenuti.
NAPOMENA: Odmah najaviti da prvo sledi button check.
Ako igrač pritisne pauzu, ili [PS] menu dugme u toku runde, organizator može da zatraži od tog igrača da dropuje rundu, ako smatra da je time protivnik oštećen. Mole se svi igrači koji koriste bežične gamepadove sa PS menu dugmetom (bilo da je dual shock 3, ili nešto drugo), da strogo vode računa da njihovi gamepadovi ne remete konzole na kojima trenutno ne igraju.


Deo od prikupljenog novca odlazi u fond za Kulturni Centar Sakurabana.


ŠTA: Gaming Night! + Naruto Ultimate Ninja Storm Revolution Turnir
KADA: petak 25.09.2016.
VREME:19-22:30h  (prijave za Naruto turnir su od 18:30 do 19h)
GDE: Ultra centar Galaktika
KOLIKO: 250 din (neograničen broj žetona za igre)
UFUR ZA TURNIR: 150 din.

NAPOMENA: Ako želite da idete samo na turnir niste u obavezi da učestvujete u drugom delu programa. Dakle, ne morate da plaćate 250 din. za igranje na aparatima već SAMO učestvujete na turniru.

Нема коментара:

Постави коментар