петак, 19. децембар 2014.

"Zankyo no Terror", 01-06 epizoda



Pošto smo celu jesen proveli uz mahom starije naslove, vreme je da godinu završimo ganc novim hitom. U poslednja dva termina za projekcije u 2014. biće prikazana jedna super sveža serija: "Zankyo no Terror", anime koji je legendarni reditelj Šinićiro Vatanabe radio ekskluzivno za čuveni noitaminA termin.

Jedanaestoepizodna serija govori o terorističkim napadima koji potresaju Tokio, japanskim vlastima koje klize u očaj i paranoju, i naopakoj deci za koju je sve što se dešava samo igra. Emitovana je letos, a Vatanabe je sam smislio priču i radio na scenariju za ovaj anime.

Vatanabeovi stari fanovi ostali su vidno ravnodušni na njegov najnoviji poduhvat, dok su savremene generacije fanova - one koje nisu odrastale uz "Cowboy Bebop" ili "Samurai Champloo" - seriju prigrlile kao jedno od najboljih ostvarenja u proteklih nekoliko sezona. Imajući u vidu trenutno stanje anime industrije, ovo poslednje možda i stoji kako god okrenete - a što se kvaliteta serije tiče, na vama ostaje da u utorak vidite hoćete li pripasti hejterskom ili entuzijastičnom taboru.

Ovog utorka puštamo prvih 6 epizoda. Projekcija počinje ranije, da bismo sve završili na vreme.

ŠTA: "Zankyo no Terror", 01-06 epizoda
KAD: Utorak 23. decembar u 18h
GDE: Klub Sakurabana, Terazije 12
KOLIKO: Jedna konzumacija

Нема коментара:

Постави коментар