уторак, 23. април 2013.

Konkurs za Artist Alley- JAPANIZAM 2013

AA-konkurs-2013

Konvencija japanske popularne kulture "Japanizam" i ove godine objavljuje konkurs za učešće u prodajnoj izložbi pod nazivom Japanizam Artist Alley.

Artist Alley je prodajna izložba umetničkih radova i obično je sastavni deo konvencija japanske popularne kulture u celom svetu. Umetnicima se pruža prilika da svoje umetničke radove u manga stilu prodaju zainteresovanoj publici. Pored crteža, slika i postera, izlažu se i rukotvorine i predmeti koji predstavljaju omiljene likove iz animiranih japanskih filmova. Ovde možete pogledati slike štandova sa prethodnih "Japanizam Artist Alley" dogadjaja:

[gallery ids="3742,3743,3744,3745,3746,3747,3748"]



Ove izložbe su uveliko tradicija mnogih konvencija ovakvog tipa u svetu, a ovo je četvrta godina kako se Artist Alley otvara i za umetnike iz Srbije i regiona.
"Japanizam Artist Alley" ovom prilikom nudi mogućnost trodnevnog prodajnog izlaganja umetničkih predmeta i likovnih dela za sve zainteresovane umetnike iz regiona.

Pravila za prijavljivanje radova:

- Radovi moraju vizuelno odgovarati karakteristikama modernih japanskih tema kao što su: manga stil, motivi slatkih maskota (životinje, predmeti, razna stvorenja), motivi u Gothic stilu, kao i japanski tradicionalni motivi.
- Radovi mogu biti: posteri, slike, skice, figure, rukotvorine, odevni predmeti, modni detalji, dizajnirani ukrasi,knjige, stripovi ...
- Svaki umetnik koji želi da konkuriše za prodajno mesto mora poslati nekoliko fotografija svojih radova (ili skenirani prikaz, ukoliko izlaže crteže), kao i svoje osnovne podatke (ime, prezime, e-mail adresu i kontakt telefon) na sledeću mejl adresu:

Japanizam-ArtistAlley@hotmail.com

Sama prodajna izložba biće održana u petak 5. jula, subotu 6. jula i nedelju 7. jula 2013. godine, u toku konvencije "Japanizam", u periodu od 13.00 do 20.00 časova u petak i subotu i od 13.00 do 18.00 časova u nedelju. Cene iznajmljivanja štandova su:

- štand površine 56 x 95 cm (3500 RSD za tri dana izlaganja),
- štand površine 56 x 47 cm (2500 RSD za tri dana izlaganja),
- štender za izlaganje odeće (3500 RSD za tri dana izlaganja).

Napomena - izlagači donose svoje držače, draperije kojima ukrašavaju svoj štand i ostale potrebne rekvizite, a u slučaju izlaganja odevnih predmeta, sopstvene vešalice.

Konkurs traje do 15.6.2013. godine. U periodu od 15.6. do 22.6.2013. odabrani učesnici će biti kontaktirani i biće im dodeljeni odgovarajući štandovi u odnosu na to koji tip štanda im odgovara za promociju umetničkih radova.

Нема коментара:

Постави коментар