недеља, 11. децембар 2011.

Od 2012. novi termin i lokacija okupljanja!

Dragi članovi i prijatelji društva Sakurabana,
Već nekoliko godina smo se redovno okupljali petkom u Domu omladine Beograda, ali u poslednjih nekoliko meseci tih okupa je bilo veoma malo.
Do sada smo te termine imali zahvaljujući dobroj saradnji sa Domom omladine Beograda, koja se i dalje nastavlja. Međutim, zbog povećanja obima posla kod njih, oni nisu  u mogućnosti da nam redovno obezbede prostor za okupljanje. Izuzetak su posebni programi, predavanja, projekcije i sl.

Kako bismo nastavili lepo da se družimo i redovno okupljeno, odlučeno je da se od januara 2012. godine redovni okupi organizuju u novom terminu i na novoj lokaciji.
S obzirom na to da se dobar deo aktivnosti društva odvija  u klubu C22, odlučeno je da se od sada subotom tu održavaju okupi, a vreme okupa će biti od 17h do 22:30h.

Klub C22 se nalazi na Novom Beogradu, a evo i snimka sa detaljnim uputstvima kako doći do njega:

http://youtu.be/cJDgEG6ej0g
Napomena: Mole se svi posetioci da se ne zadržavaju u prolazu do kluba.

O klubu:
Klub C22, je klub u kom se okupljaju ljubitelji društvenih igara, ali i mesto na kom se već skoro dve godine održava Manga škola Mugen i brojne druge aktivnosti. Klub radi svakog dana od 17 do 23h, svako može da bude u njemu i da uživa u dobrom društvu, kao i da se zabavi uz brojne društvene igre (card games, board games, šah, go, puzzle games,...).

Trudićemo se da u Domu omladine povremeno organizujemo debate, projekcije, predavanja i sl. aktivnosti. Lokacija festivala Japanizam, ostaje nepromenjena, tako da nema potrebe da se brinete.

Нема коментара:

Постави коментар