субота, 10. август 2013.

YU'S KITCHEN



Naš stari prijatelj Ju Kojanagi ispuniće želju brojnim posetiocima Sakurabaninih događaja, tako što će u sredu 14. avgusta s početkom u 18:30 časova, u našem klubu na svima dobro poznatoj adresi (Pop Lukina 6) voditi prvu radionicu posvećenu japanskoj hrani.

Kojanagi-san će ovom prilikom uputiti zainteresovane u dve osnovne namirnice bez kojih je nemoguće zamisliti japansku kuhinju: nori alge, nezamenjive u suši rolnicama ili kao dodatak supi, i vasabi, zeleni sos ljutkastog ukusa koji sušiju daje prepoznatljivi šmek.

Jedini uslov za učešće na radionici je da se poruči jedno piće u klubu.

Posle radionice je predviđena i degustacija, a kad sve završi, zainteresovani taman mogu da pređu most i japansku hranu zaliju pivom.

ŠTA: Yu's Kitchen – radionica posvećena nori algama i vasabi sosu
KAD: Sreda, 14. avgust u 18:30h
GDE: Klub „Sakurabana“, Pop Lukina 6
KOLIKO: Jedno piće kupljeno u klubu

Нема коментара:

Постави коментар